

Тате рече, че такъв шанс рядко се пада и се татуира.

- Сервитьор, къде ми е пържолата?
- Под лимончето, господине.

Управител:
Веселин Василев, email: [email protected]
Главен редактор:
Катя Касабова, email: [email protected]
Коментарите под статиите се въвеждат от читателите и редакцията не носи отговорност за тях! Ако откриете обиден за вас коментар, моля сигнализирайте ни!
Може да се каже, че рибата намаля, водата е 20-21 градуса и голяма част от пасажите вече са отишли към Босфора и Дарданели
Предлагаме и две изпитани рецепти за маринована рибка за зимните дни
Скок при цените на хранителните продукти
Българите купуват не само плодове и зеленчуци, но и млечни продукти
Движението при цените предполага, че пикът на цената на благородния метал още не е настъпил
Поскъпват чушките и картофите
Българите обърнаха гръб заради високите цени
Поскъпването не го усещаме съвсем осезаемо по джоба си, но едни десет стотинки всяка седмица отива нагоре, каза земеделският производител Зорница Борисова
Прясното българско месо от комбинат „Свищов“ се доставя ексклузивно за веригата
Алергиите са все по-често срещани в наши дни, но понякога е трудно да открием кой е точният им причинител